Pages

Monday, April 26, 2010

546: The Middle

what daddy should hear:
while watching ice age...
amir: mummy, nanti mummy beli lah elephant yang kecik
mummy: kan mummy dah beli, yang dalam cot akmal tu
amir: alaaa...amir nak elephant yang betul-betul, yang boleh gerak-gerak tu
mummy: tapi nanti sapa nak wash doo doo dia
amir: takpe, tak payah wash, biar saja
mummy: nanti amir pijak doo doo dia, busuk lah
amir: ok lah...mummy beli meow saja
mummy: meow pun kena wash doo doo jugak
amir: tak payah meow, mummy beli hanjing je
mummy: eh hanjing nanti Allah marah
asyraf: aah...Allah tak suka hanjing lah
amir: alamak...amir nak animal mana nanti

while having lunch...
amir: sedapnya chicken kfc, amir nak makan banyak-banyak
mummy: amir suruh lah daddy beli banyak-banyak
amir: nanti daddy balik naik aeroplane, amir nak mintak
asyraf: nanti daddy balik, dia pegi office pulak
mummy: kenapa daddy nak pegi office lagi
asyraf: sebab dia banyak kerja
mummy: apa daddy buat banyak sangat kat office
asyraf: dia tengok movie

what daddy should see:
the boys having fast food on saturday and sunday...



















akmal with his new shoes and with a comb...














ariff, who has the flu, praying...














amir, asyraf and ariff preparing a surprise for daddy...














what daddy should smell:
the boys when they sleep..ewwww



















what daddy should do:
avoid trips that run over the weekend...

2 comments:

s2m3r said...

wahhh..hebatnya akmal....
sleeping in the middle...

Liza said...

i wonder if this is what my better half feels wherenever i have to be away...sigh...

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik