Pages

Sunday, March 08, 2009

Missing Akmal

even with 3 loud, screaming, attention-seeking boys at home, i miss my ickle akmal izzat.

he's been in the SCN since yesterday and needs to be there another night.


















amir's been bugging to bring akmal back but he was pacified with a visit earlier today.


5 comments:

bOnda said...

jaundice ye kak? sabar ye..
walOpun bb akmal 2.8, bOdy dia tegap la.. mOntOk gitu =)

Liana said...

Semoga Akmal cepat sembuh yer kak Js.

mommamia said...

Aaaah,he's soo cute sally!rindunya nak smell baby baru lahir,eh he looks more like abg long lah,my fav cheeky!

baru ni la i berpeluang tgk pic akmal and read the labor story-bunyi mcm senang jer u nak bersalin(judging from my reading,sakit bersalin pun mcm tak lama)then u empat2 org anak normal delivery,jealousnya i,i teringin nak bersalin normal tp dua2 anak i kuar 'ikut tingkap',ada jer la halnya-akmal jaundice ya?dia mesti goodboy kan tak byk nangis,tak meragam,byk tido tu yg ada tendency kena jaundice,sama mcm izmeer tp tak kena warded,irina lak lnsng x kena sbb asik melalak 24jam masa baby

sally,congrats again,4 org hero u yg handsome2 tu lah your true harta,semoga u and family sentiasa dirahmati dan dilindungi..so ada eai#5 tak nnti?;)

andy21 said...

emmm... biler nak g tgk nih? this wiken leh?

Ape reaction Arif biler nampak baby?

yup... congrats again. best ar cuti 2 bulan... tapi jgn luper update ye. :)

p/s: Amir lumba lari ngan asyraf tuh, saper menang? hehehe

eiseai said...

bonda...yup jaundice. tu lah, dari body tak nampak mcm 2.86kg pun (naik 0.06kg dah time admit hari tu) hehe...

liana/kimm...thanks, alhamdulillah dah balik dah pun si kurus ni.

mar...sedappp bau dia. tapi akmal pun slowly losing his baby scent sbb kena gomol abang long busuk everyday haha. waaa mar, mana ada eai#5 nya. tak larat dahhhh. nak gi playground pun tak larat kang, kena kejar 4 org ngan bawak perut. hahaha...

andy...sila lah datang. leh layan si amir ngan asyraf, kasik daddy dia relek skit. ariff merajuk bila bawak balik baby. siap jeling kat mummy dia. tapi takpe, skarang dia ok dah. dah boleh sayang baby dah.

p/s lumba lari tu amir lah menang sbb dia main tipu. siap cakap 'dah dah dah' bila asyraf stop, dia lari sampai hujung hahahaha...

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik