Pages

Friday, February 20, 2009

Fifth Year

hubby & i are celebrating our fifth year of marriage today. its been a wonderful journey - we learnt, we laughed, we cried, we made memories, we had stressful periods (dealing with external nuisance!) and most of all, we welcomed 3 beautiful boys who fill our lives with sunshine and screams (4th boy making his debut very soon).

here's to more wonderful moments...
2004

















2005

















2006

















2007
















2008

















2009

















we want eai#4 to see the world on the 20th (to complete our 20-8-20-8) but we dont think its possible...

15 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

what a wonderful 5 yrs kak .. suka gmbr yg bertiga tue solat tue .. so touching ;-)

rina said...

happy 5th anniversary to you...

nOLie said...

sama tahun kita kawen kan...tapi naper anak i 3 jer..u nak masuk 4 ahahhahahaha....anyway....happy Anniversary...semoga bahagia sehingga ke akhir hayat...amin...

aisha said...

Akak sangat cantik la dalam gambar kawin tu... happy anniversary.. murah rezki lagik hendak nyer.. and by the way, akak tak sempat nak hapdet blog kekanak riang akak tu ek?

eiseai said...

diana / rina...thanks :)

nolie...erkk mau saya doa ka? smalam baru ckp tak ready utk terlanjur :)

aisha...thanks. bukan takde time, skarang banyak time, tapi idea plak takde :)

mommamia said...

ye lah,kita kawen sama thn,tp i jauh betul ketinggalan,u nak masuk 4 org anak,i baru terkial2 produce 2-aaahh love to see the pics, mula2 berdua, then bertiga,then berempat,now sikit lagi nak jadik enam!happy 5th anniversary sally,i know it's a beatiful 5years marriage,may Allah's bless will always be with u n ur family aminn

inda said...

happy 5th anniversary kak js
may this year brings more happy returns to you and your family!!

nzh1979 said...

puan sally...
happy 5th anni to you n husband..
hope more wonderful & cheerful life will come...

good luck for eai no 4..
haih saya patah tangan la..tenet tarak dirumah..huahhh

afne said...

hepi 5th annivesary kak.

cujie said...

hehe... tutenya miss sally waktu muda² dulu...
sekarang pon still cute lagik...

happy anniversary eh... 5yrs tu sekejap je kan...

eiseai said...

mar...u kan lagi muda jelita dari i. tu sbb u boleh relek2. i ni dah nak masuk 2nd half of 30s.
hehehe...sometimes when i look at the photos i pun terkejut that the number increases so fast.

inda...thanks :)

zam...internet kat rumah lah my friend masa cuti2 ni. kalau tak memang mati kutu.

afne...thanks afne. hari tu try masuk fp afne, tapi tak boleh :(

cujie...thank u. hahaha...kalau boleh rupa masa 5 years ago kan best. banyak baju dah tak muat ni...

Liza said...

u look so beautiful on your wedding day...happy anniversary dear..and moga kekal ke anak cucu and hingga akhir ayat..amin.....

andy21 said...

komen ku yang pertama:
hepi 5th anniversary.

tu jer... hehehehehe

memain jer..

tu la.. now welcoming 4th one kan.. yeah... dgr citer mcm asyraf.. yeah.. tambah geng ku seorang...

doakan yang terbaik to u & famili...

p/s: biler nak wat makan2 di rumah & our plan to lagoon cam ner nih? sian amir & asyraf.. hehehe

eiseai said...

liza...thanks :)

andy...waaa takmo aa mcm asyraf. rupa asyraf takpe, perangai asyraf takmo. alaaa hari tu nak buat makan2 kat rumah, ada org tu plak nak gi kb. plan gi lagoon tu on jek. tunggu arsyad ngan daddy ngan mummy dia skali lah.

zie said...

congrates ina..happy anniversary to both of you..how sweet r u time kawin tuh..i luv the silver theme :)..wish i was there :)..luv the arrangements of pics from day 1 to present time yr journey thru marriage..:)sangat kiut ariff and bros tu, pakai kain pelikat..hehe

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik