Pages

Thursday, January 08, 2009

Firsts

first haircut of the year...

















first pictures of the year...

















first day in school...























first wave in the morning...

10 comments:

inda said...

i like the last picture..so sweet..-auntie inda xoxo

rina said...

cutenya 3 beradik berkepala gonjeng...

kombat said...

haah pic last tu, cam terasa, kita pun dibubbye kan juga :D

mommamia said...

3 beradik ni cpt betul dah besar esp ariff,terasa mcm baru baca psl entry u lahirkan dia..

shiemz said...

hahhaa..kelakar la...4 beranak nie..... =))

andy21 said...

emm.. dah besar especially arif kan...
yup, the last photo, mmg raser mcm diorang bobye kat semua org...

so, amir & asyraf, get ready this mar.. kiter terjun pool bersma-sama.. since our lagoon activity mcm postpone.. sory, uncle andy bizi.. :-)

zie said...

amir's grin very similar tu yr hubby's grin lah ina..and all of the boys kepala gonjeng juga similar with hubby..anak bapak nieh..hehehe..skang i rasa ariff yg cam muka u..asyraf..mix ker ek?:)

ezrina said...

Sejuk hati nengok Amir & Asyraf lambai2 tangan kak mummy dia masa nak kena tinggalkan kat nursery...
Qistina..sure dah monyok bila nampak je building taska dia hehehe :D

andy21 said...

sajer nak menyambuk note from Zie..

asyraf ikut muka uncle dia yg paling cool iaitu uncle andy... hehehehe

eiseai said...

thank u auntie inda :)

hehehe...3 + 1, rina

ana...macam tu lah diorang everyday. sanggup diri depan pintu sampai kreta kluar pagar. ni ariff tgh tido, kalau tak ada lah 3 org kat pintu tu...

mar...dah nak masuk 4 dah :(

shiem...4 branak tu daddy and the boys kan? mummy dia maintain cun

andy21...betul ke nak babysit diorang ni. kang sampai sana, uncle andy diorg bz memanjang. in demand lah katakan. andy...tiza diorang pun ckp asyraf muka mcm andy...hahahha

zie...yeay ariff looks like me. suka nya hati...

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik