Pages

Monday, September 29, 2008

Sapa Ni?

ini anak-anak saya. anak-anak saya hantu (aka voldermort) biskut. pegi mana-mana kena ada biskut kat tangan. kadang-kadang tak masuk mulut pun tapi kat tangan wajib ada. kadang-kadang tido pun kena pegang biskut.

















anak saya yang nombor 1 amat cheeky orangnya. kalau tangkap gambar suka sangat buat muka getik dia.

















anak saya yang nombor 2 sangat susah di-control. kalau keluar memang takut nak bawak dia. kalau dia marah, kat situ jugak dia menjerit dan meraung. dia memang sangat notty. kulit dia putih. errr nothing significant pasal information tu tapi ye lah...dia tu putih semacam.

















anak saya yang nombor 3 ni makin notty. ni gara-gara mengikut abang-abang dia. dia sungguh tak heran dekat soft toys dan mainan baby, dia suka main benda macho macam kereta dan trains macam mat yang 2 lagi tu.

















anak saya yang nombor 1 rapat dengan yang no 3. yang no 2 pun rapat dengan yang no 3. tapi yang no 1 dan yang no 2 tak ngam. selalu saja bergaduh. kadang2 bergaduh sebab berebut yang no 3.

















so itu lah alkisah anak-anak saya...sekian.

6 comments:

Anonymous said...

OMG!! someone is very free and obviously a bit cocoo to have this story posted in disturbing-malay (neither formal nor informal). nice pixie though.

hubs

mama belian n cengal said...

cutenya mereka bertiga..

mrs hafiz said...

antu biskut eeehh?
:)

saveme_zero said...

best baca coretan anak kak sally ni...hehehe...kelakar pun ada..nak rebut no.3...hahaha..cute je.

ezrina said...

ish..ish..budak 3 orang ni dah besar2...tembam2 semuanya....cute!
puas hati tgk anak membesar depan mata kan js... :)

andy21 said...

OMG.. i sisnt make a comment for this page... cam ner leh luper nih...

my comment -
1. Amir is great great brother. he showed his kindness during Ariffs birthday. Sally & Syam, u 2 are sholud thankful to hv amir.. dia baik sgt..

2. aiyoo... ini budak... aiyoo... dia mmg putih sgt.. emm.. relevant tak? hahaha... best main ngan asyraf... dia lasak gegiler tapi enjoy main ngan dia..

3. hehehehe.. i like him so much.. so baik.. tak notty la... dia baik sgt & terlalu comel.. geram sgt.. arif good boy.. uncle miss u so much!!

4. no comment so far.. hahahaha.. b a good boy gak.. kalu combination amir, asyraf & ariff... abis arrr.. tapi sure happening kan...

tu la... i know that u r having for having 3 (coming4 ) of them.. tu sebab dalam gmbr, u slalu senyum ..:)

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik