Pages

Thursday, June 26, 2008

Mornings

before we drive off from the daycare...

















* note: amir is actually waving...

5 comments:

aisha said...

Akak comel nyer 3 beradik nih..
tanya skit, diorang tak pernah gadoh ker? and asyraf and ariff
sama besar jer rupa..

eiseai said...

Thanks aisha ;)

Tak pernah gaduh?! Aiyoo tiap2 jam ada je yg nangis, kena gigit lah, kena babab lah, kena pukul lah...

Aah ariff ngan asyraf sama besar je. Kalau letak sebelah2 mmg mcm twins :D

Being Normal said...

hi amir - waving back at cha!

Dot.Dot said...

Arif is cute! Bila nak bawak the boys meet up ni..huhuh

mrs hafiz said...

gaduh..
kalau dah nama adik beradik ni, kalau tak gaduh, sakat mmg x sahkan..
from my own experience wt my siblings.. hehe
my bb boy belum ada adik lagi..

selly, tgk gambar ni semua mcm sama saiz aje.. ;)

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik