Pages

Monday, March 03, 2008

Love Equals My Three Boys

note to readers:
julie - i bought the clothes at parkson & mothercare. the first 3 are anakku & the last picture is mothercare tops.

zubye - so very the teringin take a family photo. do i need to book first?

syerah / tizu - comel tak mok mok saya? hehehe...

erin - eik?? sudah dapat handphone baru? maklum lah tak boleh masuk blog dia :)

dot - dont lah sedih-sedih. you have your adnan as pengganti right?

pn marfuza - oh banyak getik itu anak saya. kalau boleh letak sound kat the pictures, i think you terus un-declare jadik no 1 fan amir :D

cik adik ila - itu adik i. ada sama ke muka. menjerit tiza...


a cheeky boy, a curious toddler and a no-fuss baby, what more can i ask for...

3 comments:

syerah said...

adik mok mok..akak suka sgt tengok adik mok mok nih..huwaaa..ariff..jatuh cinta sama adik ariff..adik?:d

rilek je kan ariff nih.good boy:)

Being Normal said...

nasib baik i takde daughter about amir's age, kalau tak i dah pinang anak you tau

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

:) kita suka tgk boys ni pakai bj sama ..silap2 org bleh kata twins ..he..he... asyraf2 makin lama mcm2 posing & aksi dia .. amir plk memantau jer ... arif plk stay cool

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik