Pages

Friday, December 14, 2007

When Mummy Is Working...

and daddy has a day off...
and the daycare is closed...






11 comments:

Aidan & Adnans' Mommy said...

wow!amir terrerlaa bg Asyraf minum susu....i like that picture..so loving! i hope Aidan pun boleh buat, now nie asyik ambik botol susu adik dia..muahaha...

s2m3r said...

daddy jaga yek 3 boys tu..ingatkan dah ada kat sekolah

rina said...

so cute gambar yang abg bg adik minum susu.

Nae said...

Omg.....they look so adorable

mommamia said...

ah so cute!amir mmg abg yg rajin n lovely,after seeing the pics,feel like having my own boy lah!

butterflutter said...

Mmg adorable 3 heroes. Abang ada gayalah tolong pegang botol susu adik. Hee..hee..hee..hari tu my husband pun kena cuti jaga 3 org anak ;-)

Maya Nizwa said...

makcik.. cute giler pics amir bg susu kat ariff.. tambah2 gambar dia bored tu.. hahhaa

suzi_khai said...

terharu...
hope haikal like amir... sayang pada adik-adiknya nanti.

Amir...
Memang auntie cujie admire sangat dgn amir... so amir berhak get a big wet kiss kat pipi bulat amir tu... muahhh...

Liasari said...

that is child abuse! so amir had to work when daddy had a day off, ye? harharhar... they are sooo cute! your boys are sooo cute. klu dpt mcm u punya, i pun nak 3 lagi.
tabik springg kat incik isyam krn sanggup stay kat umah jaga 3 boys.
paling suka pic amir susukan ariff. ;-)

ezrina said...

mtywamir.... pandainya susukan adik dia.... cam tak caya je tgk gambar tu... padahal amir tu sebaya Qistina tu..sekolah nanti pun sama tahun...

Faith said...

auuuwwww abang is so cuteeee and abang-ish

...sayings

the value of marriage is not that adults produce children but that children produce adults - peter de vries

grown-ups never understand anything for themselves and it is tiresome for children to be always and forever explainning things to them - antoine de saint-exupery
 
Images by Freepik